Blog

Szolgáltatásink és munkánk testközelből

Blogunkban időről-időre olyan cikkekkel jelentkezünk, melyek tartalma valamely szolgáltatási területünkhöz kapcsolódik. Elsősorban igyekszünk azokat a témákat körbejárni, s ezekben olyan kérdésekre válaszolni, melyek már elhangzottak személyes konzultáción. Célunk, hogy a szolgáltatásaink iránt érdeklődők átfogó képet kapjanak egy adott szolgáltatásról vagy annak részéről, továbbá segítsünk meghozni egy-egy fontos döntést. Blogunkban igyekszünk tömören, érthetően fogalmazni, ugyanakkor a teljesség igénye nélkül átadni a legfontosabb információkat. Amennyiben bármilyen kérdés felmerül az olvasottakkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal.

Weboldal készítés ára

Mennyibe kerül egy weboldal?

Kulcsfontosságú kérdés. A weboldal ára talán a legnehezebb súly azon a bizonyos képzeletbeli mérlegen, melyre az ügyfél pro és kontra érveit pakolja fel. Teljesen érthető, hisz a megfontolt ember addig nyújtózkodik amíg a takarója ér.

Olvass tovább
Keresőoptimalizálás

Mi az a SEO?

A SEO egy angol mozaikszó, jelentése Search Engine Optimization azaz keresőoptimalizálás. Bővebben a weboldalak keresőmotorokban való organikus megjelenésének javítási folyamata.

Olvass tovább
Weboldal biztonság

Biztonság és karbantartás

Egy új weboldal tervezése során sokan főként az kinézetre vagy a tartalomra koncentrálnak, és megfeledkeznek az adataink megfelelő védelméről. Az oldalunk védelmének egyik legfontosabb eleme a rendszeres karbantartás.

Olvass tovább