Szolgáltatások

Szolgáltatások

Inspirálunk és szakmai támogatást nyújtunk

Szolgáltatásainkat az adott területen végzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik.

Weboldal/Webshop szolgáltatás
Weboldal/Webshop

Egyedi weboldalakat és webshopokat építünk melyek struktúráját, kinézetét és kezelhetőségét az ügyfeleink céljaihoz igazítjuk. Folyamatos kapcsolatban állunk, együtt tervezünk, szakmai tanácsot adunk, professzionálisan kivitelezünk és munkánkra garanciát vállalunk.

Design/Grafika szolgáltatás
Design/Grafika

Az arculattervezés kulcsfontosságú szerepet játszik egy vállalkozás megítélésében. Tudományos tény, hogy az emberek az általuk fontosnak vélt értékek, meggyőződések és vizuális élményeik összhangja alapján alkotják meg az első benyomásukat. A design megfog, a tartalom megtart.

Marketing/Reklám szolgáltatás
Marketing/Reklám

A szórólap még mindig menő, de napjainkban a digitális marketing sokkal nagyobb profitot termel a cégeknek. Influencer kampányok, közösségi média hirdetések és Google reklámok uralják az online marketingdzsungelt. Idegenvezetésért kérje szakembereink segítségét. 

Weboldal karbantartás szolgáltatás
Karbantartás

Weboldalát és webáruházát naprakészen tartjuk, igény szerint menedzseljük. Telepítjük a bővítmények és az oldal biztonsági frissítéseit. Monitorozzuk a weboldal betöltési sebességét és működését. A mért adatokat kielemezzük, melyből statisztikát készítünk ügyfeleinknek.

Tárhely/Hosting szolgáltatás
Tárhely/Hosting

Gyors, megbízható és biztonságos hosting szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek. A legoptimálisabb konfigurációt WordPress és Drupal oldalakhoz. Szupergyors és nagy tárhelyet a webáruházakhoz. Egyedi konfigurációt egyedi weboldalakhoz. Rendszeres adatmentést.

Fotó/Videó szolgáltatás
Fotó/Videó

A reklámvideó a 21. századi marketing aduásza, egy jó fotós pedig felbecsülhetetlen érték. A vizuális kommunikáció fénykorát éljük. Fotókon, videókon keresztül ér célba leggyorsabban üzenetünk. E kettő, elengedhetetlen marketing eszköz minden vállalkozás számára.